HUIS SCHILDER PLAN
Volgens afspraak gegarandeerd perfect schilderwerk.Het HuisSchilderPlan ® is een overeenkomst die u afsluit met een erkend schildersbedrijf om het schilderwerk van uw woning in perfecte staat van onderhoud te brengen én te houden. Het HuisSchilderPlan ® is bedoeld voor het buitenschilderwerk en in overleg kan ook het binnenschilderwerk onderhouden worden.
Met het HuisSchilderPlan ® kunt u kiezen voor een éénmalige onderhoudsbeurt of voor een meerjarig onderhoudscontract. Natuurlijk kunt u een deel van het schilderwerk, in overleg met de HuisSchilderPlan ® schilder, ook zelf doen.
Volgens afspraak gegarandeerd perfect schilderwerk
Kiest u voor het HuisSchilderPlan ® , dan kiest u voor zekerheid. Om die reden wordt uw woning voorzien van het HuisSchilderPlan ® kwaliteitsteken en ontvangt u een op naam gesteld garantiecertificaat. Het HuisSchilderPlan ® certificaat geeft u de garantie dat de werkzaamheden onder alle omstandigheden volgens plan worden afgemaakt.

De vakkennis van de erkende schildersbedrijven en de kwaliteit van de Sikkens producten garanderen voor jaren een perfecte staat van het schilderwerk aan uw woning. Omdat het HuisSchilderPlan ® wordt afgestemd op de specifieke situatie van de woning en het schilderwerk voortdurend onder controle van de erkende vakman staat, bent u jarenlang verzekerd van vakwerk en zorgeloos onderhoud.